"Adevarata calatorie a descoperirii
nu inseamna a cauta taramuri noi,
ci a vedea cu ochi noi."

Marcel Proust

PSIHOLOG HAGY ROXANA

      Cred cu tarie ca fiecare om isi gaseste adevarata menire si odata cu ea, sensul in viata, atunci cand simte ca ceea ce face e pe deplin in acord cu fiinta sa.  
    Atunci cand  esti in deplina pace cu tine si lumea din jur, atunci cand simti ca ziua ce tocmai s-a scurs a mai adaugat o dovada in plus ca tu esti pe drumul tau, atunci poti spune ca ti-ai gasit "darul" tau si ca esti fericitul care isi traieste visul facand ceea ce-l defineste. 
In ceea ce ma priveste, cred ca munca cu oamenii, comunicarea si dezvaluirea la cele mai profunde niveluri ale fiintei sunt dimensiuni ale definitiei mele ca om. Aleg zilnic sa vad, sa cunosc si sa-mi explorez acele laturi care ma fac sa performez la un nivel ridicat de profesionalism si care sa fie un real ghid pentru cei care deschis usa cabientului meu.
        
         Atestarea mea profesionala din partea Colegiului Psihologilor din Romania, cuprinde ariile:

        

  • psihologie clinică
  • consiliere psihologică
  • psihoterapie sistemica de cuplu si familie
  • psihologia muncii si organizationala, treapta de specializare practicant, forma de atestare supervizare,
  • înscris în Registrul Unic al Psihologilor cu drept de liberă practică din România, Partea I, cod personal 09373.

          Psiholog aflat in formare in Psihoterapie de cuplu si familie, in cadrul Asociatiei de Psihoterapie de CUPLU SI FAMILIE Iasi.

         Colaborari:

 

         Cabinetul individual de psihologie Hagy Roxana este înscris în Registrul Unic al formelor de exercitare a profesiei de psiholog, partea a II-a, cod 1BC1970.psihologie-bacau.ro
Misiune

Ne propunem sa oferim toata daruirea, experienta personala si trairea noastra ca oameni si specialisti, pentru ca tu sa-ti regasesti echilibrul si armonia in tot ceea ce vrei sa faci!


Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 4 Slideshow Image 4 Slideshow Image 4

Articole


Oferta Evaluare Prescolari

evaluare prescolariDezvoltarea personalitatii copilului este un aspect de maxim interes daca ne dorim ca acel copil sa devina un adult eficient, autonom si in deplina armonie cu sine insusi. Procesul de dezvoltare este complex, cu implicatii profunde asupra sanatatii mentale si performantelor ulterioare ale adultului.

click aici pentru detalii
Cine sunt
psihologie psihoterapie bacau
Psihoterapie

Evaluare clinica

Consiliere psihologica

Psihologia muncii si organizationala
click aici pentru detalii

Pentru programari

Sunati la tel: 0748.303.126

E-mail: hagyrox@yahoo.com.

click aici pentru detalii

Psihologie, psihoterapie, consiliere