"Adevarata calatorie a descoperirii
nu inseamna a cauta taramuri noi,
ci a vedea cu ochi noi."

Marcel Proust

Psihoterapie cuplu familie

Promovarea starii de bine si echilibru emotional, descoperirea resurselor interioare pentru a ne bucura de viata si a trai armonios

click aici pentru detalii

Psihodiagnostic - Psihologie clinica copii si adulti

Evaluarea psihologica clinica raspunde acelor nevoi spcefice legate de adaptarea la viata de zi cu zi, la activitatile cu nevoie speciale, oferind un tablou general despre nivelul de functionare psihologica a omului. Psihodiagnosticul se referă la cunoaşterea factorilor psihologici ai subiectului uman cu relevanţă pentru sănătate şi boală.

click aici pentru detalii

Consiliere

Consiliere familie
Consiliere si terapie cu adolescenti
Consilierea/terapia de cuplu
Consiliere/terapie individuala

click aici pentru detalii

Evaluare organizatii si angajati

Legislaţia actuală impune ca angajarea, menţinerea în funcţie, reluarea sau schimbarea activităţii de bază a unui salariat, promovarea acestuia, indiferent de pregătire şi vârstă, să se facă, numai după ce, în prealabil, a efectuat un control medical şi o verificare a aptitudinilor psiho-profesionale (H.G. nr. 355 din 2007 privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor, precum şi Legea Sănătăţii şi Securităţii în Muncă nr. 319 din 2006).

click aici pentru detalii


psihologie-bacau.ro
Misiune

Ne propunem sa oferim toata daruirea, experienta personala si trairea noastra ca oameni si specialisti, pentru ca tu sa-ti regasesti echilibrul si armonia in tot ceea ce vrei sa faci!


Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 4 Slideshow Image 4 Slideshow Image 4

Articole


Oferta Evaluare Prescolari

evaluare prescolariDezvoltarea personalitatii copilului este un aspect de maxim interes daca ne dorim ca acel copil sa devina un adult eficient, autonom si in deplina armonie cu sine insusi. Procesul de dezvoltare este complex, cu implicatii profunde asupra sanatatii mentale si performantelor ulterioare ale adultului.

click aici pentru detalii
Cine sunt
psihologie psihoterapie bacau
Psihoterapie

Evaluare clinica

Consiliere psihologica

Psihologia muncii si organizationala
click aici pentru detalii

Pentru programari

Sunati la tel: 0748.303.126

E-mail: hagyrox@yahoo.com.

click aici pentru detalii

Psihologie, psihoterapie, consiliere