"Adevarata calatorie a descoperirii
nu inseamna a cauta taramuri noi,
ci a vedea cu ochi noi."

Marcel Proust

CURS DEZVOLTARE PERSONALA

 

Cui se adreseaza: tuturor persoanelor cu varsta minima de 15 ani

Durata curs: 5 intalniri (module)  a cate 8 ore

Psihoterapeut: Dana Galupa

Date contact: email: daniela.galupa@expergopsi.ro

                       tel:  0744.283.735

          sau      tel: 0748.303.126 (doar pentru intervalul 15 iulie-20 august)    Hagy Roxana

Locatie:   Iasi

Nr personae: maxim 15

 

 

   Cine sunt eu? Care este scopul meu? Intrebari la care oamenii au incercat sa-si raspunda de mii de ani. Mare parte dintre noi suntem educati sa credem ca noi suntem sau ceea ce ne cere sistemul sa fim. Si atunci daca cineva v-ar intreba cine sunteti, probabil v-ati grabi sa raspundeti ca sunteti femeia sau barbatul care poarta X sau Y nume, care are sau nu copiii, care este sau nu casatorit, care are acea profesie si face parte din acea familie, crezand ca toate acestea va si definesc ca persoana, ca fiinta umana. Ei bine, acest curs isi propune sa va ajute sa intelegeti ca sunteti mai mult decat atat.

   Probabil ca multi dintre voi va intrebati de ce un curs de dezvoltare personala? Pentru ca lumea in care traim este una in schimbare, o lume care se reconfigureaza in permanenta, iar vechile tipare nu  ne mai servesc pentru a ne adapta sau dezvolta in noua era.

    Ce se schimba? Pornind de la schimbari globale, economice, de clima, continunand cu fiecare popor in parte care isi schimba sistemul educational, valorile, cultura, toate acestea ne provoaca  la o cunoastere de sine autentica.

   Probabil ca o parte dintre voi vor citi aceste randuri si se vor gandi ca au mai auzit aceste lucruri si este adevarat. Altii dintre voi sau poarte chiar aceleasi persoane vor afirma ca sunt niste teorii cu pretentie filosofala. Si asta este adevarat! Pentru ca noi oamenii numim adevar si realitate teoria, filosofia experimentata. Va invit la acest curs pentru a crea o realitate in care voi fi alaturi de toti cei care vor dori sa mearga pe drumul catre aflarea sinelui.  Pe parcursul a 40 de ore vom descoperi cum anume creierul nostru creaza realitatea care ne inconjoara, cum emotiile ne ghideaza viata si ne influenteaza deciziile, cum anume ne lasam sedusi  de perceptiile celorlalti despre noi si despre cum putem controla toate acestea.

     Cursul se adreseaza acelora dintre voi care vor sa-si depaseasca limitarile, tuturor celor care afirma “Nu pot!, Sunt obosit!, Nu stiu!, Nu am scapare!, As vrea mai mult!, Vreau sa cunosc mai mult!, Vreau sa creez mai mult in viata mea”, tuturor celor care  vor sa-si controleze destinul.psihologie-bacau.ro
Misiune

Ne propunem sa oferim toata daruirea, experienta personala si trairea noastra ca oameni si specialisti, pentru ca tu sa-ti regasesti echilibrul si armonia in tot ceea ce vrei sa faci!


Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 4 Slideshow Image 4 Slideshow Image 4

Articole


Oferta Evaluare Prescolari

evaluare prescolariDezvoltarea personalitatii copilului este un aspect de maxim interes daca ne dorim ca acel copil sa devina un adult eficient, autonom si in deplina armonie cu sine insusi. Procesul de dezvoltare este complex, cu implicatii profunde asupra sanatatii mentale si performantelor ulterioare ale adultului.

click aici pentru detalii
Cine sunt
psihologie psihoterapie bacau
Psihoterapie

Evaluare clinica

Consiliere psihologica

Psihologia muncii si organizationala
click aici pentru detalii

Pentru programari

Sunati la tel: 0748.303.126

E-mail: hagyrox@yahoo.com.

click aici pentru detalii

Psihologie, psihoterapie, consiliere